Wagner – Airless HEA ProTip-munstycken

DKK346,00

Wagner – Airless HEA ProTip-munstycken

På Sprøjtespartel.dk säljer och hyr vi professionella mobila spraypåfyllningssystem från Wagner.
Det kräver ingen erfarenhet att använda en släplösning från Sprøjtespartel.dk
Skapa en bra arbetsmiljö som är ergonomiskt korrekt för din kropp och du kan lättare hålla produktionshastigheten.

Storlekar:
411 – Art. no.: 554411
413 – Art. no.: 554413
417 – Art. no.: 554417
517 – Art. no.: 554517
519 – Art. no.: 554519
521 – Art. no.: 554521

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor om produkterna eller något annat.

Leverans 7-14 dagar.

Nollställ

Skift sprog

Produktbeskrivning:

Wagner – Airless HEA ProTip-munstycken

HEA står för High Efficiency Airless, den helt nya munstyckteknologin som revolutionerar Airless spraying. Med HEA-munstyckena kan trycket i spraysystemet minskas avsevärt och spraydimman är minimal.

Fördelarna med Airless HEA ProTip Dyser:

  • Mindre spraydimma: Det lägre spraytrycket minskar spraydimman med upp till 55% och kontrollerar materialförbrukningen. Förutom materialbesparingar minskar behovet av täckning, särskilt inomhusprojekt. Tekniken är mer miljövänlig och skyddar ögon och lungor.
  • Maximal kontroll: Den mjuka spraystrålen säkerställer bättre opacitet i överlappande banor och förhindrar skarpa kanter. Så det är inte nödvändigt att rulla tillbaka ytan. Det ger en enkel och lätt att hantera teknik med ”garanti för framgång” även för oerfarna användare.
  • Lång livslängd: På grund av den robusta konstruktionen av hårdmetallmunstycke och det låga spruttrycket slits munstycket mindre. Därför kan HEA-munstycken användas mycket längre än vanliga Airless-munstycken. Sprutsystemets livslängd ökar också: det lägre spruttrycket slits mindre på systemet och dess komponenter.
  • Ytkvalitet: High Efficiency Airless säkerställer en homogen och enhetlig lagerstruktur på alla ytor och ger därför en förbättrad ytkvalitet jämfört med vanlig applicering med borste och rulle.
  • Arbeta utan att bli trött: Lågtryckssprutning ger mindre rekyl från pistolen och ger därför bekvämare och mindre tröttsamt arbete.

Se med:

Du kan se mer om våra lösningar på Youtube – Sprøjtespartel.dk
Med vår mobila spraypåfyllningslösning är det alltid enkelt och snabbt att spruta på. Oavsett om det är ett rum, ett helt hus, en trappa eller en takvåning på 10: e våningen.

Mer information

Størrelse

, , , , ,