Skift sprog

Uthyrning av mobilt sprutspackel.se trailer

Daglig hyra: 1750 SEK.

Boka här

Långtidsuthyrning:
Priser från 585 SEK per dag

Läs mer här

Påfyllningssystem 400V eller bensinmotor – fast i släpvagn.

Wagner HC970 – 65 meters sprutslang – 195 liters påfyllningstank – trailer totalvikt 750 kg.

Dagsuthyrning

1750 SEK

Boka här

Långtidsuthyrning

Priser från 585 SEK per dag

Läs mer

Alla nämnda priser är i SEK – exkl. moms

På Sprøjtespartel.se erbjuder vi betaltjänster via PBS. Gör det enkelt och tydligt med PBS-betalning, där ditt belopp kommer att visas i din betalningsöversikt i god tid, så att du alltid har en översikt. Bli av med besväret och onödiga påminnelser.
Kontakta år redovisningsavdelning om detta önskas.

Som utgångspunkt är vi stängda för telefontjänster på helgerna.
I nödfall är du välkommen att ringa hur som helst, om ditt samtal inte besvaras kommer vi tillbaka till dig.

Tilkøb

Rengöring av släpvagnar och murslevsystem

Obligatorisk rengöring
699 SEK
Läs mer

Selvrisiko

Pr. dag
275 SEK
Läs mer

Sprutmunstycke

Pr. pcs.
410 SEK
Läs mer

Vanliga frågor

Säkerställs med ett serviceabonnemang

När du hyr utrustning hos oss rekommenderar vi att du tecknar ett serviceabonnemang som hjälper dig att förlänga livslängden på delarna i dina maskiner.
Beroende på typ av prenumeration finns det ett antal fördelar som snabbt kan visa sig vara en riktigt bra investering. En av dessa bra saker är att vi kan vara med dig om två timmar om systemet stannar av en eller annan anledning.
På detta sätt ser du till att arbetet sker smidigt och att det inte tar flera dagar innan arbetet kan återupptas. Genom oss är du säker på att arbetet slutförs på det mest effektiva sättet, medan vi är väldigt snabbt ute om det finns problem med anläggningen.

Hur länge kan en bensinmotor gå på en tank?

Vår bensindrivna motor kan köra en helt normal arbetsdag.

Finns det en möjlighet till ett reparationsavtal?

Du kan tro det!

När du köper en Sprutspackel trailer vill vi kunna ge dig den bästa servicen.

Vi har skickliga servicetekniker som är redo att hjälpa dig i vår serviceverkstad i Karlslunde. Glöm stora oförutsedda räkningar, du nöjer dig med ett fast lågt belopp istället. Om du vill veta mer om vårt reparationsavtal är du välkommen att kontakta oss på +45 70 70 70 89 eller info@sproejtespartel.dk

Har du något annat än släp?

Måla pumpar, för varje uppgift i olika storlekar.
Förutom lösa kittväxter för de mer utmanande uppgifterna.

Riktlinjer för körning med släp

Vilka krav måste du uppfylla för att köra en släpvagn fastspänd till din bil? Och vad kan du ladda på trailern?

Krav på bilen

På din bils registreringsbevis kan du hitta information om hur mycket vikt du kan ha på trailern när du fäster den i bilen. Det är den angivna maximala vikten på bilens registreringsbevis – och inte på släpvagnens registreringsbevis – som är avgörande, eftersom det är viktigt att bilen klarar den faktiska lasten. Detta innebär att bilen måste kunna hantera släpvagnens faktiska vikt (inkl. Varor) på kopplingen (kroken).

Du bör också vara medveten om att viktgränsen beror på om släpvagnen är med eller utan bromsar. Du hittar information om viktgränsen för trailer med och utan bromsar i bilens registreringsbevis.

Vilken typ av släpvagn kan du köra med när du har ett vanligt körkort för en bil?

Reglerna för vilken typ av släp du får köra beror på när du fick ditt körkort.

Om ditt B-körkort förvärvades efter maj 2009 får du köra med släpvagnar på 750 kg eller mindre om bilen är godkänd för det. Dessutom får du köra en släpvagn om summan av den tillåtna totalvikten för bilen och den tillåtna totalvikten för släpvagnen tillsammans inte överstiger 3500 kg. Om ditt B-körkort förvärvades före maj 2009 gäller särskilda regler. Följande gäller istället: Om summan av den tillåtna totalvikten enligt bilens och släpvagnens registreringsbevis överstiger 3500 kg, och om släpvagnens tillåtna totalvikt överstiger 750 kg, titta på vad som anges på bilens registreringsbevis under ”Släpvagn med bromsar”. Om denna viktgräns är lägre än släpvagnens tillåtna totalvikt, använder du den och lägger till den i bilens totala vikt. Om den totala vikten inte överstiger 3500 kg, kan du lagligt köra bilen med släpvagnen med ditt B-körkort.

Du måste också vara medveten om att både bilen och släpvagnen alltid måste vara godkänd för synfri koppling, och att du måste ta med registreringsbevisen eller en kopia av dem under körning.

Hur många dagar är en månad?

Vi uppskattar att varje månad räknas 21 arbetsdagar.
Dvs. att du hyr t.ex. från d. 1/3 – 31/3 betalar du 21 x 435 DKK Hyr du t.ex. från 1/3 – 31/5 betalar du 63 x 335 DKK

Hur mycket kan jag dra efter bilen?

För att ge dig rätt instruktioner om hur mycket du får dra bilen rekommenderar vi att du använder FDM’s trailer beregner.

Demo

Förbered dig noga innan du hyr eller köper en sprutspackel.se trailer. De flesta köper vår specialbyggda lösning, har ofta försökt hyra den tidigare.

För att du ska komma igång och bekanta dig med en sprutspackel.se trailer erbjuder vi dig att komma förbi dig på byggarbetsplatsen och ge en gratis demonstration av vår sprutspackel.se trailer
Vi erbjuder demonstration om du funderar på att hyra eller köpa.

Kontakta oss idag för att boka din gratis demonstration.

Pick-up points

Vi har alltid ett mobilt sprayfyllmedel att hyra nära dig. Det kan hämtas under målarbutikens öppettider, se de olika upphämtningsställena nedan. Kom ihåg att du kan köpa din professionella kitt vid din upphämtningsplats.

Sverige

253 31- Helsingborg

Engatan 6
253 31 Påarp